ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ


Η ακτοπλοϊκή γραμμή που θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τα Δωδεκάνησα πρόκειται να ξεκινήσει αμέσως, καθώς λύθηκε το θέμα χρηματοδότησής της.


Το δρομολόγιο θα εκτελείται μία φορά την εβδομάδα από Θεσσαλονίκη-Σίγρι-Χίο-Σάμο-Πάτμο-Κάλυμνο-Κω-Ρόδο, με επιστροφή και σύμφωνα με πληροφορίες, το δρομολόγιο θα χρειάζονται 13 ώρες ώς τη Σάμο.

Οι Σαμιώτες έχουν επενδύσει πολλά σε αυτό το δρομολόγιο, καθώς οι αγορές της Βόρειας Ελλάδας και των Δωδεκανήσων είναι μεγάλες και πολλά υποσχόμενες. Ήδη, το επιμελητήριο Σάμου προωθεί την τουριστική προβολή του νησιού, μέσω της διαφήμισής του σε τηλεοπτικό σταθμό της Β. Ελλάδας και αναμένει για φέτος, σε συνδυασμό με την καλή ακτοπλοϊκή και αεροπορική σύνδεση, αύξηση της τουριστικής κίνησης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το krini-kalamaria δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών και ως εκ τούτου δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω του e-mail επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Υβριστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...