Πολιτικοί γάμοι σε ιστορικά κτίρια της Θεσσαλονίκης!!!


Πολιτικοί γάμοι θα μπορούν να γίνονται στο εξής πέρα από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης και σε άλλους χώρους που ανήκουν στο δήμο, όπως σε ιστορικά κτίρια, με τους μελλόνυμφους να αποκτούν με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία να παντρευτούν στην πόλη, όπου ζούνε, σε ωραίο περιβάλλον και να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν γαμήλια...
δεξίωση.

Η αρχή γίνεται αύριο Παρασκευή με τη Βίλα Μπιάνκα, μια νεοκλασική έπαυλη στην πάλαι ποτέ οδό των Εξοχών, στη Βασ. Ολγας.   Ο πολιτικός γάμος θα τελεστεί στις 19:00, ενώ το ιστορικό κτίριο θα διατίθεται στο εξής για πολιτικούς γάμους και για άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Επίσης, το Σάββατο θα τελεστεί πολιτικός γάμος στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου., δήλωσε στο www.agelioforos.gr ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ποιότητας Ζωής & Ελεύθερων Χώρων, του δήμου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Μελλοντικά στοχεύουμε να τελούνται πολιτικοί γάμοι και σε άλλα κτίρια πέρα από το δημαρχείο και οι τελετές να γίνονται σε ωραίο περιβάλλον και να δίδεται και η δυνατότητα catering ή να πραγματοποιούνται άλλες σχετικές γαμήλιες δεξιώσεις με αντίστοιχη χρέωση ώστε και ο δήμος να έχει έσοδα, τα οποία θα χρησιμοποιήσει για τη συντήρηση των χώρων, όπου θα τελούνται οι γάμοι», δήλωσε ο κ. Ζέρβας, διευκρινίζοντας ότι «η τέλεση γάμων σε άλλα κτίρια πέρα από το δημαρχείο αποφασίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο».  

Η δημοτική Αρχή εξετάζει το ενδεχόμενο αξιοποίησης και άλλων δημοτικών κτιρίων για το σκοπό της τέλεσης πολιτικών γάμων, ενώ έχει ήδη επεκτείνει το ωράριο τέλεσής τους.

Σχόλια