Κρήτη: Θερμό επεισόδιο μεταξύ του Στεφανή Κοκολογιάννη και ενός αγρότη

Κρήτη: Θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Στεφανή Κοκολογιάννη αναστάτωσε τον Προφήτη ΗλίαΤο κατώφλι του δικαστικού μεγάρου αναμένεται να περάσουν αύριο στις 12 το μεσημέρι ο Στεφανής Κοκολογιάννης και ο 23χρονος συγχωριανός...
τους για νέο θερμό επεισόδιο που σημειώθηκε χτες στο ελαιουργείο της οικογένειας στον Προφήτη Ηλία.

Και οι δύο κρατούνται από χτες ο ένας στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και ο άλλος στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Ηρακλείου έτσι ώστε να αποφευγχθούν συναντήσεις που θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν κι άλλο το κλίμα.

Όπως γράφει το cretalive, μετά από άγριο καυγά που ξέσπασε χθες και οι δυο πλευρές υπέβαλαν μήνυση για εξύβριση και απειλή ενώ συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Από την πλευρά του ο Στέφανος Κοκολογιάννης υποστηρίζει ότι ο 23χρονος προκάλεσε το επεισόδιο στο ελαιουργείο σε βάρος του και σε βάρος των παιδιών της οικογένειας με τον νεαρό αγρότη να εκτοξεύει βρισιές και επειλές εναντίον της οικογένειας. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το επεισόδιο σημειώθηκε παρουσία αρκετών αυτοπτών μαρτύρων ανάμεσά τους και ένας δικηγόρος απο την Αθήνα που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στον χώρο.

Ο ίδιος σημειώνει ότι αναγκάστηκε να υποβάλλει μήνυση αφού πρώτος μπήκε στη διαδικασία αυτή ο 23χρονος και δεν του άφησε περιθώρια ενώ αναφέρει ότι ο πατέρας του 23χρονου πήρε επανειλημμένα τηλέφωνο ζητώντας να αποσύρουν τη μήνυση.

Ο συνήγορος του Γιώργος Κοκοσάλης χαρακτήρισε το περιστατικό ήσσονος σημασίας. Σημείωσε ότι προκλήθηκε με αποκλειστική ευθύνη του νεαρού αγρότη ενώ αναρωτήθηκε τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί.
newsit.gr

Σχόλια