Πραγματικά εξοργιστικό: Έφτιαξε πλαστή διαθήκη για να αρπάξει το πατρικό της και να πετάξει έξω την μάνα της!!

Έφτιαξε πλαστή διαθήκη για να πάρει το πατρικό τηςΑπίστευτο κι όμως αληθινό. Η κόρη κατηγορείται πως έφτιαξε πλαστή διαθήκη του πατέρα της για να πάρει το πατρικό σπίτι στο όνομά της και στη συνέχεια...
εγκατέλειψε τη χήρα μητέρα της.

Η υπόθεση, ωστόσο, αναμένεται να εξεταστεί στις δικαστικές αίθουσες έπειτα από παρέμβαση του αδελφού της καταγγελλόμενης ο οποίος όταν ανακάλυψε τις εξελίξεις έγινε έξω φρενών.

Η υπόθεση αφορά σε οικογένεια από περιοχή που βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα. Και βασίζεται στα όσα ισχυρίστηκε ο αδελφός σε δικηγόρο τον οποίο επισκέφθηκε γνωστοποιώντας του ότι επιθυμεί να στραφεί δικαστικά εναντίον της αδελφής του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν απεβίωσε ο πατέρας τους παρουσιάστηκε μια διαθήκη βάσει της οποίας το πατρικό τους σπίτι περνούσε ως περιουσιακό - κληρονομικό στοιχείο στην αδελφή του. Μάλιστα αυτό γινόταν με αντάλλαγμα εκείνη να αναλάμβανε την φροντίδα της χήρας μητέρας της η οποία έχει φθάσει στην ηλικία των 90 ετών και έχει απόλυτη ανάγκη από τη στήριξη των δύο παιδιών της, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Μετά το άνοιγμα της διαθήκης, γη κόρη πήρε στο σπίτι της τη μητέρα της. Όμως μετά από έναν περίπου μήνα έπεισε τη μητέρα της να νοικιάσει ένα σπίτι για να μένει μόνη της και να το πληρώνει από την μόλις 440 ευρώ σύνταξη που λαμβάνει. Ο γιος βγήκε εκτός εαυτού με την εξέλιξη αυτή. Και τότε κάποιος από την οικογένεια του αποκάλυψε πως η διαθήκη ήταν πλαστή μόνο και μόνο για να είναι δυνατή η διαχείριση του πατρικού σπιτιού από την κόρη, με αντάλλαγμα όντως την φροντίδα της μητέρας της. Κάτι που τελικώς δεν συνέβη.

 Έτσι ο γιος αποφάσισε να οδηγήσει την υπόθεση στην ελληνική δικαιοσύνη υποβάλλοντας ακόμα και μήνυση εναντίον της ίδιας του της αδελφής. Σε μια προσπάθεια να γυρίσει το πατρικό του σπίτι στο όνομα της μητέρας του ή τουλάχιστον η ίδια να γλιτώσει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, εφόσον αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις. «Εγώ είμαι άνεργος, ενώ η μητέρα μου ξοδεύει τη μισή της σύνταξη σε φάρμακα και την άλλη μισή στο ενοίκιο. Με αποτέλεσμα να μην έχει ούτε για φαγητό» φαίνεται να είπε, μεταξύ άλλων, ο γιος στον δικηγόρο του. Και μένει να δούμε ποια τελικά θα είναι η έκβαση της υπόθεσης όταν φθάσει στο ακροατήριο.
enikos.gr

Σχόλια