Εκνευρισμένος ο Σαββίδης: "Να μας γίνει μάθημα"

Εκνευρισμένος ο Σαββίδης: `Να μας γίνει μάθημα`Άρον - άρον αποχώρησε από το ΟΑΚΑ μετά το τέλος του τελικού με τον Παναθηναϊκό ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. "Κάποιοι δεν άντεξαν το βάρος"...
δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Μάλιστα ο Σαββίδης αποχώρησε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα από το γήπεδο με ιδιωτικό αυτοκίνητο, χωρίς να επισκεφθεί τ' αποδυτήρια της ομάδας.Το μόνο που αρκέστηκε να δηλώσει ήταν "θα πρέπει να μας γίνει μάθημα και να επενδύσουμε σε αυτή την ήττα".

Από την πλευρά ο προπονητής του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σαφώς απογοητευμένος στην συνέντευξη Τύπου.

"Είναι μία δύσκολη βραδιά. Ξεκινώντας το παιχνίδι είδα πολύ άγχος κυρίως από κάποιους έμπειρους παίκτες, οι νεότεροι ήταν καλά. Κάποιοι δεν άντεξαν το βάρος αυτού του τελικού. Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο απελευθερωμένος, ζητούσαν πιο πολύ την μπάλα και όταν είσαι έτσι είναι και η τύχη μαζι σου. Μετά το 25' χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες, εκεί δεν μας ήθελε και η τύχη. Στο δεύτερο δεχθήκαμε δύο γρήγορα γκολ και εκεί τελείωσε το ματς. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια και του δίνω συγχαρητήρια", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Αναφερόμενος στη διαφορά της εικόνας του ΠΑΟΚ συγκριτικά με τον ημιτελικό, ο Γιώργος Γεωργιάδης είπε: "Ίσως μας έκανε κακό ο ημιτελικός, χάσαμε ενέργεια, χάσαμε και κάποιους παίκτες. Μεσολάβησε μικρό χρονικό διάστημα και δεν προλάβαμε νε ανασυνταχθούμε. Ισως το βάρος στην ομάδα για κάποιους παίκτες ήταν μεγάλο".

Σχόλια