«Είμαι νταής, παρενοχλώ παιδιά με ειδικές ανάγκες»(φώτο)

«Είμαι νταής, παρενοχλώ παιδιά με ειδικές ανάγκες»Δικαστής καταδίκασε έναν άνδρα που παρενοχλεί εδώ και 15 χρόνια τη γειτόνισσά του και τα μέλη της οικογένειάς της με αναπηρία, να καθίσει μπροστά...
σε κεντρικό δρόμο κρατώντας μια πινακίδα που έγραφε: «Είμαι νταής».

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστή Gayle Williams-Byers ο 62χρονος Edmond Aviv αναγκάστηκε επί πέντε ώρες να κρατήσει πινακίδα η οποία έγραφε: «Είμαι νταής. Παρενοχλώ παιδιά με ειδικές ανάγκες και δεν ανέχομαι αυτούς που είναι διαφορετικοί από εμένα. Οι πράξεις μου δεν αντικατοπτρίζουν τον σεβασμό για την διαφορετικότητα της κοινότητας του South Euclid στην οποία ζω».

Ο 62χρονος έχει εμπλακεί σε μία διαμάχη με τη γειτόνισσά του τα τελευταία 15 χρόνια. Το τελευταίο περιστατικό που φέρεται να τον ενόχλησε ήταν η μυρωδιά που έβγαινε από τον εξαερισμό όταν η γειτόνισσά του έκανε την μπουγάδα της.

Ως αντίποινα, ο Aviv τοποθέτησε κηροζίνη σε έναν ανεμιστήρα και «έστειλε» πίσω τη μυρωδιά στο σπίτι της γειτόνισσάς του. Η Πρα έχει υιοθετήσει δύο παιδιά με προβλήματα ανάπτυξης, εγκεφαλική παράλυση και επιληψία. Ο σύζυγός της πάσχει από άνοια, ενώ έχει και έναν παράλυτο γιο, σύμφωνα με την εφημερίδα Plain Dealer of Cleveland.

Σχόλια