Αστυνομικός επιχειρεί να πνίξει φοιτητή! Σοκάρουν οι ΦΩΤΟ

Εκτός υπηρεσίας βρέθηκε ο βοηθός Σερίφη στην κοινότητα Knox στο Τενεσί των ΗΠΑ, όταν κάμερα τον καtέγραψε να προσπαθεί να πνίξει με τα χέρια του...
έναν νεαρό φοιτητή.Ο 47χρονος Frank Phillips, βρέθηκε ακατάλληλος για τη θέση, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα της τοπικής αστυνομίας στο Facebook.

«Σε 34 χρόνια εμπειρίας μου και επιβολής του νόμου, η βία δεν ήταν ποτέ ανεκτή. Μετά από σχετική έρευνα, πιστεύω ότι έγινε χρήση υπερβολικής βίας σε αυτό το περιστατικό» ανέφερε ο Σερίφης Jimmy JJ Jones.

Ο ανεξάρτητος φωτογράφος John Messner κατέγραψε τον Phillips να έχει τα χέρια του γύρω από το λαιμό του 21χρονου φοιτητή Jarod Dotson, τον οποίο σταμάτησαν για έλεγχο. Στα καρέ, διακρίνεται καθαρά ο νεαρός να γονατίζει μπροστά στους ένστολους εξαιτίας της βίας που ασκεί ο βοηθός Σερίφη, ενώ μετά από λίγα λεπτά ασφυκτικής πίεσης, ο φοιτητής χάνει τις αισθήσεις του.
Οι αρχές υποστηρίζουν ότι ο 21χρονος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης -επέστρεφε από πάρτι- και συνελήφθη για να αφεθεί τελικά ελεύθερος, μετά από τη καταβολή προστίμου.
seleo.gr

Σχόλια