Οδηγοί προσοχή! Δρόμος παγίδα λόγω της βροχής στη Θεσσαλονίκη

Δείτε τι καταγγέλει αναγνώστης
ΠΡΟΣΟΧΗ κατευθυνόμενοι οι οδηγοί από τα δυτικά (μετά την αερογέφυρα Σταυρούπολης) στρίβοντας αριστερά προς την οδό 25ης Μαρτίου στην Ευκαρπία, λόγω...
της περιορισμένης ορατότητας που υπάρχει εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, οι οδηγοί ένεκα απερισκεψίας των υπευθύνων του έργου παραπλανουνται από άνοιγμα που υπάρχει και εισέρχονται στην λωρίδα που δεν χρησιμοποιείται με αποτέλεσμα να πέφτουν σε μεγάλες λακκούβες-τρύπες που υπάρχουν στο σημείο εκείνο στο οδόστρωμα και να προκαλείται φθορά στα διερχόμενα οχήματα.

Δίπλα από το άνοιγμα υπάρχει κόκκινο πλαστικό πλέγμα που αποτρέπει την είσοδο, προς την εν λόγω λωρίδα, το οποίο έπρεπε να υπήρχε και στο άνοιγμα που δημιουργήθηκε. Από της 13:30 μέχρι και 14:45, όπου η βροχόπτωση ήταν έντονη υπήρχαν ακινητοποιημένα πέντε αυτοκίνητα όπου είχαν σκασμένα λάστιχα, ενώ αρκετοί ήταν και οι οδηγοί που πέρασαν από το συγκεκριμένο σημείο νομίζοντας ότι είναι η κανονική λωρίδα και από τύχη δεν έπεσαν στις τρύπες αλλά πέρασαν ανάμεσα.

Τις τρύπες λόγω της βροχόπτωσης δεν είναι δυνατό να της δεις εφόσον το νερό καλύπτει τα πάντα. Επίσης  στο συγκεκριμένο σημείο - άνοιγμα θα πρέπει άμεσα να τοποθετηθεί κορδέλα ή κάποιο εμπόδιο για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Παρακαλώ δημοσιεύστε το για να είναι ενήμεροι οι οδηγοί, Το πρόβλημα πριν και μια ώρα περίπου υπήρχε και πολλοί οδηγοί μπερδεύονταν. Το βράδυ τα πράγματα θα είναι χειρότερα.
seleo.gr

Σχόλια