Παραιτήθηκε ο Μπαλτάκος. Με μπουνιές και κλωτσιές επιτέθηκε ο γιος του σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Την παραίτησή του υπέβαλε πριν από λίγο ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, μετά την αποκάλυψη από τον βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη βιντεοσκοπημένης συνομιλίας μαζί του, στην οποία ο...
στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά του μιλάει για τις δικαστικές διώξεις της Χρυσής Αυγής, τις οποίες μάλιστα εμφανίζεται να αποδομεί, κάνοντας λόγο για πολιτικές παρεμβάσεις.

Την ίδια, ώρα άγρια επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή με τον υιό Μπαλτάκου. Ο Δημήτριος-Γεώργιος Μπαλτάκος, ο οποίος υπηρετεί στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, όπου φέρεται να διορίστηκε με σκανδαλώδη τρόπο,

Ο υιός Μπαλτάκου φυγαδεύτηκε από τη Βουλή σε έξαλλη κατάσταση αφού επιτέθηκε σε βουλευτές χτυπώντας με κλωτσιές τις πόρτες των γραφείων της ΧΑ.

Μπήκε μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής έριξε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δύο χαστούκια στον βουλευτή Μιχάλη Αρβανίτη, μπουνιές στον βουλευτή Νικόλαο Κούζηλο και χειροδίκησε κατά του βουλευτή Αρτέμη Ματθαιόπουλου ρίχνοντας του κλωτσιές. Ταυτόχρονα επιτέθηκε εναντίον όλων με ακατονόμαστες ύβρεις.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο, παρενέβη ο φρούραρχος και η φρουρά της Βουλής οι οποίοι τον φυγάδευσαν εκτός του Κοινοβουλίου όπου και εξαφανίστηκε.

Σχόλια