Πυρκαγιά στον Βόλο με τρεις τραυματίες

Πήγαν να βοηθήσουν στη φωτιά και κατέληξαν στο νοσοκομείοΕγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια υπέστη ένας 46χρονος γείτονας που πήγε να βοηθήσει στην κατάσβεση φωτιάς σε σπίτι στη Νέα Ιωνία του Βόλου...
και νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Ο 29χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και ο 68χρονος επίσης γείτονας που πήγε να βοηθήσει και αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα έχουν λάβει εξιτήριο, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, όλα έγιναν στις 15.10, όταν, ο 29χρονος ξέχασε ένα σκεύος στην κουζίνα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά, η οποία επεκτάθηκε και «έσκασαν» δύο φιάλες σπρέι και μια παλιά τηλεόραση που βρίσκονταν στο καθιστικό και να γίνουν 3 μικρές εκρήξεις.

Επί τόπου έσπευσαν τρία οχήματα τη Πυροσβεστικής και 10 άνδρες, ενώ κινητοποίηση σήμανε και στην Αστυνομία, λόγω της έκρηξης. Ευτυχώς, πρόλαβαν να απομακρύνουν από το κουζινάκι φιαλίδια υγραερίου που υπήρχαν, χωρίς να σκάσουν. Η φωτιά κατασβέστηκε στις 4 το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι με το άκουσμα των εκρήξεων οι δύο γείτονες πήγαν να βοηθήσουν τον 29χρονο ενοικιαστή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι τρεις. Ο 46χρονος, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο πήγε με το αυτοκίνητό του, ενώ ο ενοικιαστής και ο ηλικιωμένος γείτονας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σχόλια