Τι ζήτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης για να εμφανιστεί στην εκπομπή του Ν.Χατζηνικολάου

altΤο κοινό που φιλοξενεί στο στούντιο της εκπομπής του «Ενικός» στο STAR ο Νίκος Χατζηνικολάου, έγινε αιτία για να διαφωνήσουν με τον επικεφαλής του...
«Ποταμιού» Σταύρο Θεοδωράκη στο πλαίσιο συνεννόησης για συνέντευξη.

Ο νέος αρχηγός του κόμματος αποδέχθηκε την πρόσκληση του εκδότη -δημοσιογράφου να του παραχωρήσει συνέντευξη την τελευταία Δευτέρα του Απριλίου, δηλαδή στις 28 του μηνός, έθεσε όμως ως προϋπόθεση να έχει γνώση και λόγο για το κοινό που θα συμμετέχει στην εκπομπή.

Αρχικά, ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε αντιρρήσεις, διότι η παρουσία του κοινού στο στούντιο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής, επιλέγεται από τους συνεργάτες του ύστερα από κλήρωση και ποτέ δεν έχει γίνει διάκριση. Είναι γεγονός όμως ότι οι ενστάσεις του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν αρκετά ισχυρές.

Συγκεκριμένα, επικαλέστηκε την εμπειρία του από τις πρόσφατες συγκεντρώσεις σε διάφορες πόλεις που ακριβώς επειδή ήταν ανοιχτές, δηλαδή, χωρίς περιφρούρηση ή άλλα μέτρα, παρεισέφρεαν δήθεν «αγανακτισμένοι» – κυρίως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχει καταγγείλει ο ίδιος, με πρόθεση να δημιουργήσουν προβλήματα και εντυπώσεις στο συγκεντρωμένο πλήθος! Προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα φαινόμενα στο στούντιο της εκπομπής, τελικά ο Νίκος Χατζηνικολάου αποδέχθηκε το αίτημα του νέου αρχηγού και οι συνεργάτες του θα έχουν εκ των προτέρων γνώση των πολιτών που θα συμμετάσχουν και θα θέσουν ερωτήσεις.
seleo.gr

Σχόλια