Η εξήγηση του Νίκου Χατζηνικολάου για την ακύρωση της συνέντευξης με τον Θεωδοράκη(βίντεο)

Ο Χατζηνικολάου εξήγησε γιατί ακυρώθηκε η εκπομπή με τον ΘεοδωράκηΤην ακύρωση του Νίκου Χατζηνικολάου στην οποία βασικός καλεσμένος θα ήταν ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε...
και επίσημα χθες το απόγευμα ο γνωστός δημοσιογράφος.

Η εκπομπή επρόκειτο να μεταδοθεί την επόμενη Δευτέρα 28 Απριλίου. Ωστόσο, όπως υποστήριξε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο επικεφαλής του «Ποταμιού» δεν δέχθηκε να συμμετάσχει σε μια συζήτηση στην οποία θα απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αλλά και του κοινού.Για το θέμα ο δημοσιογράφος μίλησε και στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.Δείτε το βίντεο


Τι απαντά το «Ποτάμι»
«Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με τη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στο Star, είχαμε συμφωνήσει με την πρόταση του Νίκου Χατζηνικολάου για μία συνέντευξη, με τους ίδιους όρους με τους οποίους πραγματοποιήθηκαν συνεντεύξεις άλλων πολιτικών αρχηγών στην ίδια εκπομπή (του Αλέξη Τσίπρα στις 14.10.2013, του Πάνου Καμμένου στις 28.10.2013 και του Δημήτρη Κουτσούμπα στις 3.2.2014).

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις οι πολιτικοί αρχηγοί απαντούσαν στα ερωτήματα του Νίκου Χατζηνικολάου και του κοινού που είχε προσκληθεί στην εκπομπή. Σήμερα, υπήρξε αιφνιδιαστικά μια νέα πρόταση από την πλευρά των συνεργατών του Νίκου Χατζηνικολάου: ο Σταύρος Θεοδωράκης να δεχτεί ερωτήσεις από πάνελ δημοσιογράφων που θα επέλεγε η εκπομπή και όχι μόνο από το κοινό όπως συνέβη με όλους τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Τους εξηγήσαμε ότι αυτού του τύπου η συνέντευξη παραπέμπει στα ντιμπέιτ που ήδη έχουμε προτείνει. Ντιμπέιτ με πολιτικούς αρχηγούς, διακαναλικά, στα οποία θα συμμετέχουν δημοσιογράφοι από διαφορετικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, και όχι ντιμπέιτ του ενός, κατ εξαίρεση, από μια εκπομπή, ενός μόνο καναλιού».

Σχόλια