Οι ενδεκάδες του τελικού Κυπέλλου

Οι ενδεκάδες του τελικού ΚυπέλλουΗ πιο μεγάλη ώρα είναι... τώρα! Οι δύο προπονητές του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού αποφάσισαν το πώς θα κατεβάσουν τις ομάδες τους στον τελικό με φόντο...
το τρόπαιο!

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει στον πάγκο τον Γλύκο, δεξί μπακ τον Σκόνδρα, αριστερά τον Τζαβέλλα και τους Βίτορ, Ινσαουράλδε ως στόπερ. Η τριάδα στον άξονα αποτελείται απ' τους Λάζαρ, Κάτσε και Κίτσιου, με τον Λούκας ως αριστερό χαφ, τον Στοχ δεξί και τον Σαλπιγγίδη καθαρόαιμο φορ.

Απ' την άλλη, ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει τον Κοτσόλη (όπως σε όλα τα ματς Κυπέλλου) κάτω απ' την εστία, τον Τριανταφυλλόπουλο δεξιά στην άμυνα, τον Νάνο αριστερά και τους Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή δίδυμο στα στόπερ. Ζέκα, Πράνιτς, Μέντες και Αμπέντ θα είναι στο κέντρο, με τους Μπεργκ, Καρέλη να είναι στην επίθεση.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Λάζαρ, Κάτσε, Σκόνδρας, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Πράνιτς, Μέντες, Αμπέντ, Ζέκα, Μπεργκ, Καρέλης

Σχόλια