Το μυστικό για να σπάσετε σωστά ένα σπυράκι...

Το μυστικό για να σπάσετε σωστά ένα σπυράκιΚανονικά δεν πρέπει να πειράζουμε και να σπάμε τα σπυράκια μας. Αν όμως για κάποιο λόγο κάποιος επιθυμεί οπωσδήποτε να το κάνει, βασική...
προϋπόθεση είναι να τα σπάμε μόνο όταν έχουν ωριμάσει.

Τι να κάνετε
Πλύνετε καλά τα χέρια σας και τα νύχια σας.

Μη το σπάσετε με τα νύχια σας γιατί μπορεί να αφήσετε σημάδι.

Χρησιμοποιήστε δυο κομμάτια από γάζα ή βαμβάκι και πιέστε περιμετρικά του σπυριού με τα δάκτυλά σας.

Πιέστε μέχρι να φύγει το «κεφάλι».

Βάλτε στην περιοχή αντισηπτικό, όχι όμως οινόπνευμα, και αποφύγετε το make up για λίγη ώρα.

Το μυστικό
Το μέλι είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Βάλτε λίγο μέλι στο σημείο που βρίσκονται τα σπυράκια για 30 περίπου λεπτά. Επίσης, το ζελέ της αλόης θα βοηθήσει στο να μην μεγαλώσει το σπυράκι και να αποφευχθεί φλεγμονή και ερυθρότητα.

Σχόλια