Μαζεύετε αποδείξεις; Κερδίζετε Ferrari, Lamborghini, Jaguar και Porsche!

Μαζεύετε αποδείξεις; Κερδίζετε Ferrari, Lamborghini, Jaguar και Porsche!Είχαν γελάσει και οι... πέτρες όταν έγιναν γνωστές οι προθέσεις της κυβέρνησης να βάζει σε... κλήρωση για μεγάλα δώρα τους φορολογούμενους που μαζεύουν...
αποδείξεις. Αλλά κανείς δεν περίμενε ότι αυτό που θα κληρώνονταν θα ήταν πολυτελέστατα αυτοκίνητα.

Κι όμως! Μέσα στο καλοκαίρι το κράτος θα κληρώσει καμία... δεκαριά Ferrari, Lamborghini, Jaguar, Porsche (κάποιες 4Χ4) και Mercedes σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη.

Και η κλήρωση θα γίνει με... αποδείξεις για να επιβραβευτούν όσοι τις ζητούν. Τα αυτοκίνητα που θα μπουν στην κληρωτίδα φυλάσσονται στον ΟΔΔΥ και είναι από αυτά που έχουν κατασχεθεί.

Οι ενδιαφερόμενοι για να μπουν στην κλήρωση, θα καταθέτουν τις αποδείξεις που έχουν συγκεντρώσει και κάθε εβδομάδα ή μήνα (δεν έχει αποφασιστεί ακόμα) θα κληρώνεται και ένα αυτοκίνητο.

«Καλύτερα να τα δώσω στους πολίτες παρά να σκουριάζουν στον ΟΔΔΥ» είπε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το θέμα βέβαια είναι: όποιος κερδίσει στο... λαχνό ένα από τα πολυτελέστατα αυτοκίνητα θα μπορεί να τα συντηρήσει και να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας ή τα τεκμήρια; Ιδού η απορία!

Σχόλια