Ανακοίνωση της Lidl για τον σάλο που δημιουργήθηκε με τα αμνοερίφια.

Σε ανακοίνωση προέβη πριν από λίγο η αλυσίδα σούπερ-μάρκετ Lidl,μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από καταγγελίες καταναλωτών για παραπλάνηση...
στις τιμές των αμνοεριφίων.

Σύμφωνα με τους πολίτες,η εταιρεία ενώ διαφήμισε την διάθεση προιόντων με πολύ χαμηλή τιμή σε σχέση με την αγορά,στα ράφια υπήρχαν πολύ λίγα κομμάτια και στελέχη των καταστημάτων τους προέτρεπαν να αγοράσουν άλλα ακριβότερα παραπλανώντας τους και προκαλώντας την αντίδραση τους.Δείτε την ανακοίνωση της εταιρείας.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με την τιμή και τις ποσότητες της πασχαλινής προσφοράς αμνοεριφίων που διαθέτει η Lidl Hellas στα καταστήματά της θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα κάτωθι:

Την παρούσα εβδομάδα η Lidl Hellas διαθέτει στα καταστήματά της σε προσφορά διαφόρους κωδικούς συσκευασμένου νωπού αρνιού. Συνολικά η Lidl Hellas έχει προγραμματίσει να διαθέσει περίπου 190.000 κιλά νωπό αρνί στην ελληνική αγορά. Η ποσότητα αυτή είναι περίπου 14 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τις ποσότητες που είχε διαθέσει πέρυσι στην ελληνική αγορά την αντίστοιχη περίοδο.

Ο προγραμματισμός έχει γίνει με τέτοιον τρόπο, ώστε τα καταστήματα να μπορούν να προβαίνουν από 13/4 μέχρι 19/4 σε πολλαπλές παραγγελίες / προμήθειες.Τα συγκεκριμένα προϊόντα προέρχονται από πιστοποιημένο Έλληνα προμηθευτή. Οι διαδικασίες που ακολουθούνται κατά την παραγωγική διαδικασία υπάγονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Τα αποτελέσματα αυτών επιβεβαιώνουν την άριστη ποιότητα του εμπορεύματος.

Η αποδοχή στα συγκεκριμένα προϊόντα στις αρχές της εβδομάδας ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας.Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας.Σας ζητούμε συγγνώμη για όποια αναστάτωση προκλήθηκε κατά την προσφορά των συγκεκριμένων προϊόντων.

Σχόλια