ΒΙΝΤΕΟ-Κινδυνεύει με έμφραγμα η Miley Cyrus;

ΒΙΝΤΕΟ-Κινδυνεύει με έμφραγμα η Miley Cyrus Στο νοσοκομείο για τέταρτη ημέρα παραμένει η Miley Cyrus, με τις πληροφορίες για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει να προκαλούν σοκ: αν και μόλις...
21 ετών, οι γιατροί την προειδοποίησαν ότι δεν αποκλείεται να υποστεί έμφραγμα!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η νεαρή τραγουδίστρια νοσηλεύεται από την Τρίτη, κάτι που την ανάγκασε να ακυρώσει τη συναυλία της στο Κάνσας. Αφορμή για την μεταφορά της στο νοσοκομείο στάθηκε μία αλλεργική αντίδραση στο φάρμακο «Keflex», με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα στον λαιμό και εξανθήματα σε όλο της σώμα, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να μείνει στο νοσοκομείο για 27 ημέρες.

Η αλλεργία, πάντως, είναι… πταίσμα μπροστά στον κώδωνα του κινδύνου που έκρουσαν στην Miley οι γιατροί: σύμφωνα με δημοσίευμα, της επισήμαναν ότι πάσχει από ταχυκαρδία, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε έμφραγμα, αν η Miley συνεχίσει να ακολουθεί τον ίδιο, ξέφρενο τρόπο ζωής! «Θα μπορούσε να αποκτήσει μυϊκά καρδιακά προβλήματα τα οποία μπορούν να οδηγήσουν μέχρι και σε καρδιακή ανεπάρκεια», δήλωσε άτομο από το περιβάλλον της 21χρονης.

Πάντως, στο παρελθόν, η ίδια η νεαρή star έχει αποκαλύψει το πρόβλημά της: «οι σφυγμοί της καρδιάς μου αυξάνονται πολύ, ακόμα και όταν απλώς ανεβαίνω τις σκάλες. Όταν βρίσκομαι on stage δεν υπάρχει στιγμή που να μην σκέφτομαι την καρδιά μου», έγραψε το 2009, στην αυτοβιογραφία της.
enikos.gr

Σχόλια