Ανακαλούνται 265 Jeep Grand Cherokee

Ανακαλούνται 265 Jeep Grand CherokeeH Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία Lancia Jeep ΕΛΛΑΣ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Jeep στην Ελλάδα, σε...
συνεργασία με τη διεύθυνση τεχνικού ελέγχου, εκτελεί ανάκληση αυτοκινήτων Jeep Grand Cherokee (τύπων WJ/WG, ετών κατασκευής 2002-2003).

Η ανάκληση αφορά 265 οχήματα σε ορισμένα εκ των οποίων είναι δυνατό να υπάρξει αναίτια ενεργοποίηση των συστημάτων παθητικής προστασίας.Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, ενημερώθηκαν εγγράφως με προσωπική επιστολή, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Lancia Jeep ΕΛΛΑΣ για να γίνει έλεγχος και πιθανή αντικατάσταση μίας καλωδίωσης των συστημάτων παθητικής προστασίας, χωρίς δική τους οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την τεχνική διεύθυνση της εταιρείας στο τηλέφωνο 210 6700896.

Σχόλια