Θεσσαλονίκη: Αντιδράσεις του διοργανωτή του μαραθώνιου «Μέγας Αλέξανδρος»για σποτάκι της Δ.Η.ΜΑ.Ρ

Της Δώρας Τσελεπίδου
Το Δ.Σ. του Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ Θεσσαλονίκης, διοργανωτή φορέα του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», εκφράζει την έκπληξη, αλλά και την πικρία του, για το γεγονός ότι ενόψει...
των επικείμενων Ευρωεκλογών και για τις προεκλογικές ανάγκες του κόμματος της ΔΗΜΑΡ, χρησιμοποιήθηκαν τα στιγμιότυπα της τηλεοπτικής ανασκόπησης του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που διεξήχθη την Κυριακή 6 Απριλίου 2014.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και το σύνολο των παράλληλων εκδηλώσεών του, πέραν του αθλητικού, έχει και πολιτιστικό, κοινωνικό, περιβαλλοντικό και πάνω απ’ όλα ιστορικό χαρακτήρα, με δεδομένο ότι ενώνει την αρχαία με τη σύγχρονη πρωτεύουσα της Μακεδονίας, προβάλλοντας τη χώρα μας σε όλο τον πλανήτη.

Ως εκ τούτου, θεωρεί αδιανόητο και ανεπίτρεπτο να χρησιμοποιείται αυθαίρετα και καταχρηστικά υλικό από την τηλεοπτική ανασκόπηση του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης για οποιονδήποτε λόγο και σκοπό, πέραν αυτών που επιτελεί. Ευελπιστούμε, λοιπόν, ότι η εν λόγω τηλεοπτική διαφήμιση θα αποσυρθεί άμεσα.


                                                                                                                                   
   
                                                       Με τιμή
                  Ο Πρόεδρος   Γεν. Γραμματέας

                             
            Κυριάκος   Στεφανίδης                                                 Ιωάννης Ποδιώτης

Σχόλια