Νέο cabrio όχημα από τους σπουδαστές της Skoda(φώτο)

Πρεμιέρα για το Skoda CitiJetΟι σπουδαστές του κολεγίου της Skoda δημιούργησαν το concept Skoda CitiJet, την roadster πρωτότυπη εκδοχή του Citigo δηλαδή, η οποία κάνει πρεμιέρα στο...
33ο GTI event στο Wörthersee της Αυστρίας.

Από το Νοέμβριο του 2013, 16 σπουδαστές του κολεγίου της Skoda ασχολούνται νυχθημερόν προκειμένου να ολοκληρώσουν ένα πολύ προσωπικό όχημα. Ο υπεύθυνος σχεδιασμού στην Skoda, κος Jozef Kaban, και η ομάδα του, τους παρείχαν την απαιτούμενη υποστήριξη, ώστε να ολοκληρώσουν το Skoda CitiJet, το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό στο πλαίσιο της μεγαλύτερης διοργάνωσης tuning για τα αυτοκίνητα του Ομίλου Volkswagen, το 33ο Wörthersee. Για το εν λόγω μοντέλο σας έχουμε μιλήσει και σε προηγούμενο θέμα, αλλά πλέον επανερχόμαστε στο ζήτημα, καθώς υπάρχουν περισσότερα στοιχεία.

To Skoda CitiJet είναι ένα κάμπριο πόλης, βασισμένο στο Citigo. Η εξωτερική του εμφάνιση ξεχωρίζει από το μεταλλικό φινίρισμα με βασική απόχρωση το γαλάζιο, που εναλλάσσεται με το λευκό, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν οι αλουμινένιοι τροχοί 16 ιντσών. Η αεροτομή στο πίσω μέρος είναι χειροποίητη, ενώ το σπορ ύφος τονίζουν οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης. Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός 1.0 MPI βενζινοκινητήρας με ισχύ 75 ίππων.

Το σπορ εσωτερικό βασίζεται στο διάκοσμο της ειδικής έκδοσης Citigo SPORT και περιλαμβάνει το τριάκτινο τιμόνι με την κόκκινη δερμάτινη επένδυση, ενώ με το ίδιο υλικό είναι επενδυμένες οι λαβές του επιλογέα ταχυτήτων και του χειρόφρενου. Τα καλύμματα των καθισμάτων και τα πατάκια έχουν σπορ εμφάνιση, ενώ τον πίνακα οργάνων τονίζουν οι κόκκινες και λευκές λεπτομέρειες. Επιπρόσθετα, ένα ειδικό ηχοσύστημα έχει εγκατασταθεί με έξοδο ισχύος 300 watts, ενώ ο γαλάζιος LED εσωτερικός φωτισμός συντονίζεται ανάλογα με την μουσική.

Το κολέγιο της Skoda
Στo κολέγιο μηχανολόγων μηχανικών της Skoda Auto, οι ενδιαφερόμενοι εντάσσονται σε τριετή ή τετραετή εκπαιδευτικά τεχνικά προγράμματα, και αποφοιτούν με σχετικό πιστοποιητικό σπουδών. Συνολικά, υπάρχουν διαθέσιμα περισσότερα από 13 διαφορετικά προγράμματα, ενώ υπάρχει δυνατότητα εκμάθησης εξ αποστάσεως. Με την επιτυχή αποφοίτηση και ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, όλοι οι σπουδαστές δέχονται προσφορά θέσεως απασχόλησης στην Skoda. Το κολέγιο της Skoda λειτουργεί από το 1927, ενώ περισσότεροι από 21.500 σπουδαστές έχουν αποπερατώσει την εκπαίδευσή τους.
autotriti.gr

Σχόλια