Παρέμβαση Μακρή για την έκκληση της 17χρονης από το Βόλο που ζητούσε συνέχιση της νοσηλείας της

Παρέμβαση Μακρή για την έκκληση της 17χρονης από το Βόλο που ζητούσε συνέχιση της νοσηλείας τηςΤην παρέμβαση της υφυπουργού Υγείας, Ζέττας Μακρή, προκάλεσε η δημοσίευση της χειρόγραφης επιστολής μιας 17χρονης μαθήτριας από τον Βόλο, η οποία...
νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη, και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ζητώντας την οικονομική βοήθεια των συμπολιτών της, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την θεραπεία της.

Τη δημοσίευση της επιστολής είχε κάνει το e-saloniki.gr, στο οποίο και η κ. Ζέτα Μακρή έστειλε την απάντησή της, η οποία αναφέρει:

"Μετά από την ανάρτησή σας, η υφυπουργός Υγείας κα Ζέττα Μακρή, μετά από συνεννόηση με τον υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη, επικοινώνησε με την μητέρα της κοπέλας, που το βασικό της παράπονο είναι η αφαίρεση του προνοιακού επιδόματος , που μέχρι τώρα ελάμβανε.

Click4more: Έκκληση για βοήθεια από 17χρονη μαθήτρια - Διαβάστε το γράμμα της μέσα από το νοσοκομείο Η υφυπουργός Υγείας κα Ζέττα Μακρή ζήτησε να έχει πλήρη ενημέρωση και δεσμεύτηκε να διερευνήσει τα περιθώρια για να διευκολύνει την οικογένεια, αν και το θέμα δεν είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Υγείας". 

Σχόλια