Στην κορυφή της τηλεθέασης και τη σεζόν 2013-2014 οι Ράδιο Αρβύλα

Στην κορυφή της τηλεθέασης και τη σεζόν 2013-2014 οι Ράδιο ΑρβύλαΟι αγαπημένοι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ μας ευχήθηκαν «καλό καλοκαίρι» τη Δευτέρα 2 Ιουνίου και έκλεισαν άλλη μία επιτυχημένη σεζόν, την έβδομη στη σειρά, η οποία...
κατάφερε να ξεπεράσει σε επιτυχία ακόμη και τις προηγούμενες.

Για μια ολόκληρη χρονιά, η παρέα από τη Θεσσαλονίκη μας χάρισε καυστική πολιτική σάτιρα, ανεπανάληπτες ατάκες, αξέχαστες στιγμές αλλά και συγκινητικά στιγμιότυπα, κατακτώντας την κορυφή της τηλεθέασης.

Για τη σεζόν 2013-2014, το Ράδιο Αρβύλα έκλεισε με μέσο όρο μεριδίου τηλεθέασης 37,7% στο δυναμικό κοινό 15-44, ενώ οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν την εκπομπή έστω και για ένα λεπτό άγγιξαν τους 2.123.437. Σε επίπεδο εκπομπής, οι μεταδόσεις του Ράδιο Αρβύλα τις περισσότερες φορές ξεπερνούσαν το 40% στα δυναμικά κοινά και κάποιες φορές ξεπέρασαν ακόμη και το 50%.

Οι Ράδιο Αρβύλα κινήθηκαν σε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σε όλα τα κοινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Συγκεκριμένα, η παρέα του Αντώνη Κανάκη ήταν πρώτη στη ζώνη της σε όλα τα κοινά.

Όπως αποτυπώνεται και στον ακόλουθο πίνακα, η διαφορά από το δεύτερο κανάλι στους 15-44, άγγιξε τις 24 μονάδες.

Ιδιαίτερα μεγάλη είναι και η διαφορά στις γυναίκες 25-44 με 26,5 μονάδες, ενώ με 14,5 μονάδες οι Ράδιο Αρβύλα προηγήθηκαν και στο σύνολο του κοινού.

Άλλη μία σεζόν επιτυχίας, περιεχουμένου, επικοινωνίας ήρθε να επισφραγίσει τη διαχρονική επιτυχία της παρέας από τη Θεσσαλονίκη που εξακολουθεί να μας χαρίζει μία διαφορετική ματιά της επικαιρότητας μέσα από τη σάτιρα, το χιούμορ, την καυστική κριτική και τον προβληματισμό. Διακοπές για καλοκαίρι…. και καλές βουτιές για ακόμη πιο φρέσκιες ιδέες!

Σχόλια