Τραγωδία στον Στρόβολο! 41χρονος σκότωσε κόρη και σύζυγο και μετά αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία συνέβη πριν λίγη ώρα στον Στόβολο, κοντά στην περιοχή της Γαλλικής πρεσβείας.Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπίσημες...
πληροφορίες, πατέρας πυροβόλησε τα δύο του παιδιά, τη σύζυγό του και αμέσως μετά αυτοπυροβολήθηκε.

Ο άντρας επισκέφθηκε το σπίτι της μητέρας του όπου συνάντησε εκεί την πρώην σύζυγο του και τα παιδιά του σε αμάξι ακριβώς έξω από το σπίτι της μητέρας του.Σε έξαλλη κατάσταση ο παιδοκτόνος, με στρατιωτικό όπλο G3, άνοιξε πυρ προς το μέρος του αυτοκινήτου και σκότωσε την άτυχη μητέρα και πρώην σύζυγό του.

Τα παιδιά μόλις κατάλαβαν τι γινόταν άνοιξαν το αμάξι και έτρεχαν να σωθούν. Τότε ο πατέρας τους βλέποντάς ότι προσπαθούσαν να του ξεφύγουν, έστρεψε κατά πάνω τους το όπλο και τα πυροβόλησε.

Νεκρό έπεσε το κοριτσάκι ηλικίας 9 χρονών ενώ ο 14χρονος γιός του νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Οι πληροφορίες θέλουν και ο ίδιος ο παιδοκτόνος ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε να είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του τραγικού περιστατικού. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες οι δύο πρώην σύζυγοι, είχαν διαφορές εκτός των άλλων και αναφορικά με την υιοθεσία των παιδιών τους.

Σχόλια