Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του 64χρονου μικροπωλητή

Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του 64χρονου μικροπωλητήΣυνελήφθησαν από αστυνομικούς στη Χαλκιδική, οι δράστες της δολοφονίας του 64χρονου μικροπωλητή από τη Ρόδο, που είχε συμβεί πριν από...
6 μέρες.

Πρόκειται για έναν 35χρονο Βούλγαρο, ο οποίος μαζί με την 37χρονη ομοεθνή του (με την οποία διατηρούσε σχέσεις ο μικροπωλητής) μαχαίρωσαν τον άτυχο μικροπωλητή μέσα στο σπίτι του και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά και τον έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη του εγκλήματος.

Οι 64χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία της Ρόδου και γνωστός από τη συμμετοχή του σε ταινία που αφορούσε τα "καμάκια" της Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος Βούλγαρος είχε έρθει στο νησί μαζί με την 37χρονη συμπατριώτισσα του, η οποία διατηρούσε σχέσεις με τον μικροπωλητή. O 64χρονος φέρεται να επιχείρησε να πείσει την 37χρονη να «ανεξαρτητοποιηθεί» από τον 35χρονο συμπατριώτη της, γεγονός για το οποίο πληροφορήθηκε ο τελευταίος, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει διαμάχη μεταξύ των δύο ανδρών.

Οι καβγάδες τους ήταν συχνοί και είχαν πάντα το ίδιο θέμα, να αφήσει ήσυχη την 37χρονη ο μικροπωλητής.

Ένας τέτοιος καβγάς φέρεται να σημειώθηκε και το μοιραίο βράδυ της Παρασκευής 13 Ιουνίου 2014 στο σπίτι της οδού Πεισάνδρου στην Παλιά Πόλη, ο οποίος όμως είχε μοιραία κατάληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βούλγαρος ερωτηθείς από τους αστυνομικούς που τον εντόπισαν στη Χαλκιδική, φέρεται να δήλωσε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 64χρονο, όμως όλα έγιναν πολύ γρήγορα. «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά να τον φοβίσω» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο 35χρονος, ο οποίος θα δώσει αναλυτικά εξηγήσεις ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου θα προσαχθεί.

Σχόλια