Το νέο ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη με την Action Aid

Το νέο ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη με την Action AidΈνα χρόνο πριν, ένθερμη και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Ελλήνων μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη «Immersion», με...
αποτέλεσμα 12 εκατομμύρια άνθρωποι να δουν τη ζωή τους να βελτιώνεται έμπρακτα.

Τα κέρδη που προέκυψαν από το ντοκιμαντέρ διατέθηκαν για τη δημιουργία ζωτικών έργων της περιοχής. Με τα χρήματα που συγκέντρωσαν οι τηλεθεατές του ντοκιμαντέρ, χρηματοδοτήθηκαν και κατασκευάστηκαν δύο πολύ σημαντικά έργα για την περιοχή: ένα σχολείο και ένα πηγάδι.

Τον Οκτώβριο του 2013, 28 Έλληνες Ανάδοχοι παιδιών, ταξίδεψαν σε μια ειδική αποστολή της Action Aid στη Σιέρρα Λεόνε προκειμένου να συμμετάσχουν και οι ίδιοι στο χτίσιμο του σχολείου και την κατασκευή του πηγαδιού. Το ταξίδι τους και ολόκληρη η αποστολή της ομάδας καταγράφονται αυτή τη φορά στο νέο ντοκιμαντέρ του Αντώνη Κανάκη σε συνεργασία με την Action Aid, το οποίο έχει τον τίτλο «One Love Team», καθώς πήρε το όνομά του από την ομάδα των 28 Αναδόχων.

Το «One Love Team» αποκαλύπτει ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες και συναισθήματα που προβλέπεται να σας συγκινήσει και να σας εμπνεύσει.Θα προβληθεί στον ANT1 αυτή τη Δευτέρα, 9 Ιουνίου στις 22:15.

Σχόλια