Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ έρχεται στην Ελλάδα;

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ έρχεται στην Ελλάδα! Τι σχέση μπορεί να έχει ο Τζορτζ Κλούνεϊ με τον υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο; Κι όμως, όλα έχουν μια...
εξήγηση...

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, που ενόψει ανασχηματισμού διαμηνύει ότι δεν θέλει να εγκαταλείψει το υπουργείο Πολιτισμού κυρίως ενόψει των εγκαινίων του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Φιξ) και της έκθεσης «Οι Έλληνες – Από τον Μέγα Αλέξανδρο στον Αγαμέμνωνα», βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον «κολλητό» του γνωστού ηθοποιού, Τζιμ Γιαννόπουλο, αφεντικό της 20th Century Fox.

Γιατί; Για να πείσει ο Γιαννόπουλος τον Κλούνεϊ να έρθει στην Ελλάδα. Και σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, μάλλον το κατάφερε. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι ο Πάνος Παναγιωτόπουλος θα ανακοινώσει πως ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος επισκέφτηκε μάλιστα τον Τζιμ Γιανόπουλο στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και συζήτησαν το θέμα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα έρθει στην Αθήνα για ξεκούραση και θα φιλοξενηθεί από δυο εφοπλιστικές οικογένειες. 

Σχόλια