Δολοφονία επιχειρηματία στην Κύπρο

Δολοφονία επιχειρηματία στην ΚύπροΤην εν ψυχρώ δολοφονία του 73χρονου Γιάννου Καλοψιδιώτη, πατέρα του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη, χθες τη νύχτα, διερευνούν οι...
διωκτικές Αρχές της Κύπρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φάνος ήταν ο στόχος του πενταπλού φονικού, που είχε γίνει τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου 2012, στην πλατεία της Αγίας Νάπας, πλην όμως ο ίδιος είχε σωθεί, καθώς δεν βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, όταν αυτό γαζώθηκε από αυτομάτο όπλο.

Ο Γιάννος Καλοψιδιώτης πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι του, σε αραιοκατοικημένη περιοχή μεταξύ Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας. Το θύμα δέχθηκε τέσσερις σφαίρες στο σώμα και μόνη αυτόπτης μάρτυρας ήταν η σύζυγός του.Με την είδηση της δολοφονίας μετέβησαν στο σπίτι του θύματος ο γιος του, συγγενείς και φίλοι.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι διεξάγονται έρευνες και ανακρίσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσον ο δράστης ήταν ένας, ή περισσότεροι, και αν χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα από ένα όπλα.Ήδη, είπε, λήφθηκαν καταθέσεις από ορισμένα άτομα, ενώ από τη σκηνή της δολοφονίας έχουν συλλεχθεί διάφορα τεκμήρια.

Σχόλια