Ιωάννινα: Αστυνομικός έκοψε κλήση σε αυτοκίνητο... της Αστυνομίας! ΦΩΤΟ

Ιωάννινα: Αστυνομικός έκοψε κλήση σε αυτοκίνητο... της Αστυνομίας! ΦΩΤΟΚανονικότατα κόπηκε η κλήση σε παράνομα παρκαρισμένο όχημα της Αστυνομίας στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, στην οδό 28ης Οκτωβρίου...
ελάχιστα μόλις μέτρα από το Αστυνομικό Μέγαρο!

Αν και πολλοί ίσως περίμεναν το αντίθετο, ο αστυνομικός χωρίς δεύτερη σκέψη, έκοψε την κλήση, όπως θα έκανε για οποιδήποτε άλλο αυτοκίνητο. Άλλωστε, είναι αυτονόητο, ότι οι ίδιοι οι Αστυνομικοί και τα υπηρεσιακά οχήματα που οδηγούν θα πρέπει να δείχνουν στους υπόλοιπους οδηγούς το καλό παράδειγμα και όχι να γίνονται οι ίδιοι παράδειγμα προς αποφυγή.

Όπως διαβάζουμε στο epirusgate, το συγκεκριμένο υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ, ήταν παράνομα παρκαρισμένο για ώρα σε σημείο που παρεμπόδιζε την κυκλοφορία των οχημάτων, σε έναν από τους κεντρικότερους εμπορικούς δρόμους της πόλης.

Η ώρα περνούσε, κανείς δεν πήρε των πρωτοβουλία να μετακινήσει το παράνομα παρκαρισμένο υπηρεσιακό αυτοκίνητο και ο... τολμηρός αστυνομικός έκανε το καθήκον του και βεβαίωσε κλήση -χωρίς να κάνει καμία εξαίρεση- στον παραβάτη συνάδελφό του!

Σύμφωνα με το epirusgate, η ηγεσία της Τροχαίας Ιωαννίνων δείχνει μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα των οδηγών και αντιμετωπίζει αμείληκτα το παράνομο παρκάρισμα στο κέντρο της πόλης. Οι εντολές της διοίκησης προς τους άνδρες της Τροχαίας είναι σαφείς και επιβάλλουν κλήσει σε όλα ανεξαιρέτως τα παρανόμως παρκαρισμένα οχήματα.
Ιωάννινα: Αστυνομικός έκοψε κλήση σε αυτοκίνητο... της Αστυνομίας! ΦΩΤΟ

Σχόλια