Πα-τέρας βίαζε την κόρη του για τρεισήμισι χρόνια μπροστά στη γυναίκα του

Βίαζε την κόρη του για τρεισήμισι χρόνια μπροστά στη γυναίκα τουΜια απίστευτη τραγωδία εξελισσόταν στο Τρίκορφο του δήμου Μεσσήνης, όπου μετά από έναν οικογενειακό καβγά αποκαλύφθηκε ότι ένας πατέρας, αλβανικής...
καταγωγής, βίαζε την 15χρονη κόρη του, από τότε που εκείνη ήταν 11,5 ετών.

Όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr, γείτονες φώναξαν την ΕΛ.ΑΣ. και όταν πήγαν εκεί οι αστυνομικοί και τους πήραν για να τους πάνε στο Τμήμα, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Το κορίτσι είχε κάποιο σημάδι από γρατζουνιά στο μάτι και κρίθηκε ότι έπρεπε να αναλάβει για να βρει το τι συμβαίνει η Ασφάλεια Καλαμάτας.

Εκεί, παρουσία ψυχιάτρου, η 15χρονη αποκάλυψε το μυστικό της και την κακοποίηση που δεχόταν στο σώμα και την ψυχή της από τον ίδιο της τον πατέρα, μπροστά μάλιστα στη μητέρα της. Η μητέρα της πάντως στην αρχή αρνούνταν ότι συνέβαινε αυτή η κτηνωδία, αλλά στο τέλος αποκάλυψε τα πάντα, ενώ είπε στους αστυνομικούς ότι έδερνε και την ίδια και την απειλούσε για να μην το αποκαλύψει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια έχει δύο ακόμα παιδιά. Ένα αγόρι που μένει μαζί του και ένα κορίτσι που μένει στην Αλβανία. Ο 35χρονος πήγε χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για αιμομιξία, αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου. Το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και γυναικολόγο, ενώ σήμερα ο πατέρας της αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Καλαμάτας.

Σχόλια