Μετά το σάλο το υπουργείο Οικονομικών μαζεύει το φόρο ιδιοκατοίκησης

Μετά το σάλο το υπουργείο Οικονομικών μαζεύει το φόρο ιδιοκατοίκησηςΑφού πρώτα δοκίμασαν τα νεύρα των φορολογουμένων με διαρροές για νέο χαράτσι στα ακίνητα, το υπουργείο Οικονομικών αναγκάστηκε να προβεί σε διάψευση...
πως επανέρχεται ο φόρος ιδιοκατοίκησης.

Μετά την καθολική κατακραυγή για το νέο φόρο στα ακίνητα το υπουργείο Οικονομικών με τεράστια καθυστέρηση διέψευσε τις πληροφορίες πως επανέρχεται ο φόρος ιδιοκατοίκησης.

Διαβάστε την ανακοίνωση που έβγαλαν αφού μέτρησαν τις αντιδράσεις:
'Διαψεύδεται κατηγορηματικά η επιβολή φόρου εισοδήματος για τεκμαρτό εισόδημα από ιδιοκατοίκηση. Η απαλλαγή αυτή προβλέπεται ρητά στο νόμο ως προς τα εισοδήματα του 2013. Προκύπτει, επίσης, σαφώς ερμηνευτικά και από το νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος ως προς τα εισοδήματα που αποκτώνται από 1ης Ιανουαρίου του 2014 και εξής.

Κατά συνέπεια τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επιβολή φόρου ιδιοκατοίκησης ουδεμία σχέση έχουν με τη πραγματικότητα''.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το krini-kalamaria δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών και ως εκ τούτου δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω του e-mail επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Υβριστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...