Τα ανδρικά λάθη που οδηγούν τις γυναίκες σε… άλλο κρεβάτι

cheating-wifeΓιατί γίνεται άπιστη; Οι κύριοι λόγοι σύμφωνα νέα δημοσκόπηση: η ρουτίνα αλλά και η αγένεια των συντρόφων τους!Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις...
απαντήσεις 4.000 γυναικών που απατούν τους συντρόφους τους σε δημοσκόπησης της στοσελίδας Victoria Milan, τα σημαντικότερα ανδρικά λάθη είναι τα εξής:

Αγένεια: βασικό…φάουλ των ανδρών η αγένεια. Όπως απάντησαν οι γυναίκες απεχθάνονται τους άνδρες που είναι αγενείς και για παράδειγμα τραβούν τα σκεπάσματα μετά το σεξ. Όπως ανέφεραν νιώθουν παραμελημένες και πως οι άνδρες δεν κάνουν καμία προσπάθεια.

Ναρκισσισμός: Αρκετές γυναίκες, δήλωσαν πως οι άνδρες που εστιάζουν μόνο στις δικές τους ανάγκες χωρίς να δίνουν σημασία στη σύντροφό τους τις προκαλούν να μην μείνουν πιστές.

Βρωμοκουβέντες: αρκετές είναι και οι γυναίκες που απάντησαν ότι δεν τους αρέσουν οι βρωμοκουβέντες την ώρα του σεξ, καθώς τις κάνουν να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ταινία πορνό και όχι στην πραγματική ζωή.

Έλλειψη φαντασίας και αυθορμητισμού: η ρουτίνα στο σεξ και στην ζωή καταστρέφει τη σχέση και οδηγεί τη γυναίκα….αλλού. Επίσης η έλλειψη αυθορμητισμού και η δύναμη των στερεοτύπων που διέπουν τη διαδικασία του σεξ πολλές φορές το περιορίζουν. Ο άντρας θέλοντας να έχει συχνά το πάνω χέρι, επιτελώντας τον παραδοσιακό ρόλο του αρσενικού δεν μπορεί να διαχειριστεί την σεξουαλική φαντασία ή τις ορέξεις της γυναίκας, κάτι που κάνει το σεξ ρουτίνα…

Σύντομα προκαταρκτικά: σημαντικότατο λάθος των ανδρών. Οι γυναίκες εκνευρίζονται και ξενερώνουν όταν οι άνδρες αγνοούν τα προκαταρκτικά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το krini-kalamaria δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών και ως εκ τούτου δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω του e-mail επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Υβριστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...