Έπεσαν από τον έκτο όροφο κάνοντας σεξ...

Έπεσαν από τον έκτο όροφο κάνοντας σεξΗ έμπνευση τους δεν αποδείχθηκε πετυχημένη. Η 19χρονη Ρωσίδα Αναστασία Τουτικ και ο 18χρονος Μεξικανός (γνωστός μόνο ως) Μιγκέλ, έπεσαν από...
το μπαλκόνι και σκοτώθηκαν ακαριαία την ώρα που έκαναν σεξ στο κτιριακό συγκρότημα πολυτελών κατοικιών Knights Tower του Ντέπφορντ στο νότιο Λονδίνο.

Το τραγικό συμβάν συνέβη χθες, οπότε οι δύο φοιτητές βρίσκονταν σε ένα πάρτι, όπου και γνωρίστηκαν, με συμφοιτητές τους από το Bellerbys College -ένα πανάκριβο διεθνές κολέγιο- και βγήκαν στο μπαλκόνι με σκοπό να βρεθούν μόνοι τους. Τελικά πάνω… στην προσπάθεια έκαναν βουτιά από τον 6ο όροφο του συγκροτήματος στο κενό. Η αστυνομία, που κλήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, κάνει λόγο για «τραγικό ατύχημα» και αναζητά μάρτυρες. Σήμερα, παρουσιάζονται οι φωτογραφίες του άτυχου ζευγαριού.

Πάντως, σύμφωνα με τη Daily Mail, υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας. Ο 32χρονος Σάμσον Ογκουντάγιο, έβλεπε εκείνη την ώρα τηλεόραση όταν με την άκρη του ματιού του εντόπισε το ζευγάρι στο απέναντι μπαλκόνι να κάνει σεξ.

«Ήταν ένας άνδρας και μια γυναίκα στο μπαλκόνι. Κάθονταν, χοροπηδούσαν, φιλιούνταν, ήταν διαχυτικοί μεταξύ τους. Κάποια στιγμή το αγόρι σήκωσε την κοπέλα και την ακούμπησε στα κάγκελα. Εκείνη τύλιξε τα χέρια της στο λαιμό του. Στη συνέχεια ήρθαν οι φίλοι τους στο μπαλκόνι και τους διέκοψαν», τονίζει.

Η αφήγηση έχει και συνέχεια όμως. «Μπήκαν για λίγο μέσα, αλλά έπειτα από 10 λεπτά βγήκαν ξανά και κάθισαν στα κάγκελα όπως την προηγούμενη φορά και άρχισαν να ξανακάνουν σεξ. Πίστεψα ότι σύντομα θα ξαναγύριζαν μέσα. το τελευταίο που περίμενα ήταν να τους δω να πέφτουν στο κενό». Στη συνέχεια ο κ. Ογκουντάγιο έτρεξε κάτω και ανακάλυψε το ζευγάρι σε μια λίμνη αίματος. Κάλεσε ασθενοφόρο, αλλά ήταν ήδη αργά. 

Σχόλια