Με τα Power Banks η μπαταρία δεν τελειώνει ποτέ!

 Με τα Power Banks η μπαταρία δεν τελειώνει ποτέ! Το Power Bank είναι η νέα φορητή πηγή ενέργειας που δίνει ελευθερία και ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία στη...
συσκευή σας.

Τα καταστήματα Public συστήνουν στην ελληνική αγορά τη μεγαλύτερη γκάμα επώνυμων συσκευών Power Banks τα οποία είναι φορητές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που συνδέονται με το κινητό ή οποιαδήποτε άλλη USB συσκευή, επιτρέποντάς σας να τις φορτίζετε οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε!

Τα Power Banks διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων ικανοποιώντας τις διαφορετικές χρήσεις και προτιμήσεις! Καλύπτουν μεγάλη γκάμα αναγκών που ποικίλουν από μια απλή φόρτιση έως τις ανάγκες του επαγγελματία που κάνει πολύωρη χρήση του κινητού και του tablet ή του ταξιδιώτη που δεν έχει πρόσβαση στο ρεύμα για πολλές ώρες.

Η συνεχώς αυξανόμενη χρήση των έξυπνων συσκευών, των smartphones και των tablets τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει στην ανάγκη παροχής ενέργειας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για τις συσκευές μας.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως 50% των χρηστών smartphones «μένουν» από μπαταρία τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα. Κατά μέσο όρο και ανάλογα με την μπαταρία του smartphone, τα Power Banks με χωρητικότητα από 4000mAh και πάνω, μπορούν να σας εξασφαλίσουν 2 πλήρεις φορτίσεις κινητού!  

Τέλος μόνο στα Public, έχετε τη δυνατότητα με κάθε αγορά κινητού έως και τις 30 Ιουνίου να κερδίζετε έκπτωση 50% για κάθε αγορά επώνυμου Power Bank.

Σχόλια