Με 1.500 υβριδικούς ίππους η νέα Bugatti Veyron

Με 1.500 υβριδικούς ίππους η νέα Bugatti VeyronΗ νέα Veyron θα λανσαριστεί το χρόνου και κατά τα φαινόμενα θα διαθέτει υβριδική τεχνολογία συνδυαστικής απόδοσης 1.500 ίππων, ώστε να ανακτήσει τον...
τίτλο του «ταχύτερου οχήματος παραγωγής».

Εσωτερικές πηγές από την Bugatti αναφέρουν πως η νέα γενιά της Veyron θα λανσαριστεί του χρόνου. Ήδη από τον Φεβρουάριο, ο πρόεδρος της εταιρείας, ο Dr. Wolfgang Schreiber, είχε πει πως το νέο μοντέλο θα διαθέτει ακόμα περισσότερη δύναμη, ενώ δύο μήνες μετά, ένα μυστηριώδες πρωτότυπο όχημα είχε «συλληφθεί» να κάνει γύρους στο Nürburgring και ακουγόταν ιδιαίτερα «ήσυχο», γεγονός που οδήγησε σε φήμες πως πρέπει να διαθέτει υβριδική τεχνολογία.

Πλέον, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η νέα Veyron θα διατηρήσει τον 16κύλινδρο κινητήρα, αλλά θα αποτελεί μέρος ενός υβριδικού συστήματος, του οποίου η συνδυαστική απόδοση μπορεί να φτάσει ακόμα και στους 1.500 ίππους ισχύος. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως το νέο πόνημα των ανθρώπων της Bugatti θα επιτύχει ακόμα υψηλότερη τελική ταχύτητα από τα 435,31 χλμ./ώρα που πιάνει το Hennessey Venom GT, παίρνοντας πίσω τον τίτλο του «ταχύτερου οχήματος παραγωγής».

Από τις ίδιες πηγές προκύπτει η είδηση πως η παραγωγή της νέας Veyron θα περιοριστεί στις 450 μονάδες, καθώς η Bugatti δεν έχει καταφέρει ακόμα να πουλήσει όλες τις Veyron που κατασκευάσε.

Σχόλια