ραγωδία στην Χαλκίδα: 22χρονος φοιτητής πετάχτηκε έξω από εν κινήσει αυτοκίνητο και σκοτώθηκε

Τραγωδία στην Χαλκίδα: 22χρονος φοιτητής πετάχτηκε έξω από εν κινήσει αυτοκίνητο και σκοτώθηκε - Δείτε Φωτό Η ασύλληπτη τραγωδία, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 16 Ιουλίου, στην Εθνική οδό, κοντά στον Άγιο Στέφανο, όταν ο 22χρονος, μαζί με τον πατέρα...
του, επέστρεφαν με το αυτοκίνητο στην Χαλκίδα.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής, ο 22χρονος αποκοιμήθηκε στην θέση του συνοδηγού και ακούμπησε το κορμί του στην πόρτα, η οποία ξαφνικά άνοιξε και ο νεαρός πετάχτηκε στην άσφαλτο, μπροστά στον έντρομο πατέρα του, που προσπάθησε να σταματήσει με κάθε τρόπο το ΙΧ.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία
Δυστυχώς, ο 22χρονος έφερε θανάσιμα τραύματα και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατος του, ενώ όπως είναι λογικό ακολούθησαν δραματικές στιγμές.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πριν το δυστύχημα είχαν σταματήσει σε επιχείρηση έτοιμου φαγητού και όταν ξαναμπήκαν στο αυτοκίνητο, πιθανολογείται ότι η πόρτα του συνοδηγού δεν έκλεισε καλά, κάτι που κόστισε την ζωή του 22χρονου.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία
Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, η οικογένεια του κατέρρευσε και η πόλη της Χαλκίδας βυθίστηκε σε βαρύ πένθος. Ο 22χρονος φοιτητής σπούδαζε στη σχολή Εμποροπλοιάρχων και είχε έναν αδερφό, ενώ η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδας, μέσα σε πλήθος κόσμου που τον συνόδεψε στην τελευταία του κατοικία και συμπαραστάθηκε στην οικογένειά του.

Σχόλια