Διασώστες του ΕΚΑΒ επανέφεραν στη ζωή 42χρονη

Διασώστες του ΕΚΑΒ επανέφεραν στη ζωή 42χρονηΓια μία ακόμα φορά οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να σώσουν στην κυριολεξία μία ανθρώπινη ζωή.Αργά το απόγευμα το κέντρο του ΕΚΑΒ στη Μυτιλήνη πήρε...
ένα κατεπείγον σήμα για μία γυναίκα η οποία βρισκόταν σε μυστήριο στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Επάνω Σκάλα και ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε στο έδαφος.

Η παρέμβαση των ανθρώπων του ΕΚΑΒ ήταν άμεση.Η 42χρονη όμως γυναίκα είχε σύμφωνα με τις πληροφορίες του lesvosnews.gr είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς…Αμέσως οι διασώστες αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασής της ξεκίνησαν απέλπιδες προσπάθειες χρησιμοποιώντας τον απινιδωτή και με ειδικές μαλάξεις κατάφεραν στην ουσία να την επαναφέρουν στη ζωή.

Η άτυχη αλλά τυχερή στη συνέχεια γυναίκα  διακομίσθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.Αξίζει να πούμε για μία ακόμα φορά 1000 μπράβο στους ανθρώπους του ΕΚΑΒ που με τις ηρωικές τους προσπάθειες καταφέρνουν πολλές φορές να σώζουν ζωές και όχι μόνο.

Να θυμίσουμε ότι ανάλογο περιστατικό με έναν Αμερικανό τουρίστα είχε συμβεί πριν λίγο καιρό στο λιμάνι της Μυτιλήνης όταν και πάλι οι φύλακες – άγγελοι του ΕΚΑΒ κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή.

Πηγή: lesvosnews.gr 

Σχόλια