Βραβείο κοπανατζή! Υπάλληλος του ΕΚΑΒ είχε άδεια 5 χρόνια

Βραβείο κοπανατζή λαμβάνει χωρίς ίχνος ανταγωνισμού ένας υπάλληλος του ΕΚΑΒ από την Πέλλα, κι αυτό γιατί πήρε άδεια από τη σημαία όχι για ένα χρόνο, αλλά...
για πέντε ολόκληρα χρόνια.

Η άδεια που είχε λάβει ο υπάλληλος του ΕΚΑΒ ήταν από το 2006 έως το 2011 και μάλιστα όλα αυτά τα πέντε χρόνια δεν έμεινε άπραγος. Αντιθέτως ο συγκεκριμένος υπάλληλος είχε αναπτύξει έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα τόσο στην Πέλλα όσο και στη Βουλγαρία.

Μετά από πλήθος ανώνυμων καταγγελιών για την κοπάνα διαρκείας, αποκαλύφθηκε η σκανδαλώδης περίπτωσή του και εκεί έρχεται το κωμικοτραγικό της υπόθεσης.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΚΑΒ του επέβαλε την ποινή της παύσης για έξι μήνες. Ποινή για έξι μήνες για κάποιον που έλειπε από τη δουλειά του αδικαιολογήτως 5 ολόκληρα χρόνια. Η ποινή αυτή πρόκληση προκάλεσε και την ένσταση του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, ο οποίος ζητά να του επιβληθεί η βαρύτατη των ποινών.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το krini-kalamaria δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών και ως εκ τούτου δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω του e-mail επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Υβριστικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...