Αρχιφύλακας έσωσε από πνιγμό 75χρονο στη Βόνιτσα

Αρχιφύλακας έσωσε από πνιγμό 75χρονο στη ΒόνιτσαΈνας 75χρονος λουόμενος, ο οποίος βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, σώθηκε από βέβαιο πνιγμό από αρχιφύλακα του αστυνομικού τμήματος...
Βόνιτσας.

Ειδικότερα, το μεσημέρι, λουόμενοι τηλεφώνησαν στο αστυνομικό τμήμα και ανέφεραν πως ηλικιωμένο άτομο, κινδύνευε να πνιγεί στη θαλάσσια περιοχή της Βόνιτσας.

Αμέσως στην παραλιακή περιοχή, μετέβησαν ο 26χρονος αρχιφύλακας, που εκτελούσε καθήκοντα αξιωματικού υπηρεσίας στο αστυνομικό τμήμα Βόνιτσας, άλλοι αστυνομικοί του ιδίου τμήματος, καθώς και αστυνομικοί της Τροχαίας Αγρινίου, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 75χρονο άνδρα σε ύπτια θέση και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από την ακτή.

Αμέσως ο αρχιφύλακας βούτηξε στη θάλασσα και αφού πλησίασε τον 75χρονο, κατόρθωσε να τον πιάσει και να τον μεταφέρει προς την ακτή.

Ταυτόχρονα, με τη βοήθεια των άλλων αστυνομικών, καθώς και ενός ιδιώτη που διέθεσε τη βάρκα του, ο 75χρονος μεταφέρθηκε σώος στην ακτή.

Στη συνέχεια ο ηλικιωμένος διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Βόνιτσας και από εκεί στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σχόλια