Ανείπωτη η τραγωδία-Αδελφές οι δύο νεκρές στο τροχαίο της Μαγνησίας

Ανείπωτη η τραγωδία-Αδελφές οι δύο νεκρές στο τροχαίο της ΜαγνησίαςΤραγικό θάνατο βρήκαν τα ξημερώματα τρεις νέοι στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με...
φορτηγό.

Συγκεκριμένα το δυστύχημα συνέβη στο 36ο χλμ της παλιάς ΕΟ Λάρισας-Βόλου στο ύψος του Στεφανοβίκειου, κάτοικοι του οποίου ήταν οι τρεις άτυχοι νέοι. Νεκροί μετά την σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκαν ο 20χρονος οδηγός του ΙΧΕ καθώς και οι δύο συνεπιβαίνουσες, 21 και 18 ετών οι οποίες ήταν αδελφές. (Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τρεις νεαρούς)

Το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νέοι, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα. Το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς τη Λάρισα (ο νεαρός πήγαινε τις δύο αδελφές από το Ριζόμυλο στο Στεφανοβίκειο όπου είναι το σπίτι τους), ενώ η νταλίκα, που μετέφερε φρούτα και οδηγούσε ένας 22χρονος από τον Πύργο Ηλείας, είχε κατεύθυνση προς το Βόλο.

Το δυστύχημα έφερε για μία ακόμη φορά με τον πλέον τραγικό τρόπο, στην επιφάνεια το διαρκές πρόβλημα που υπάρχει με την παλιά εθνική οδό Βόλου-Λάρισας, η κυκλοφορία επί της οποίας είναι εξαιρετικά επιβαρυμένη όχι μόνον από τη διέλευση πολλών ΙΧ οχημάτων αλλά και βαρέων οχημάτων επίσης που την επιλέγουν προκειμένου να αποφύγουν να πληρώσουν τα διόδια επί της ΠΑΘΕ.

Σχόλια