"Φαρ Ουέστ" στην εθνική οδό - Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών

`Φαρ Ουέστ` στην εθνική οδό - Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών - Ψάχνουν με ελικόπτερο τους ληστές με τα καλάσνικοφΗ ιστορία αυτή, που θυμίζει κινηματογραφική ταινία, ξεκίνησε όταν στις 12:15 το μεσημέρι της Τετάρτης, δύο κακοποιοί, βαριά οπλισμένοι με καλάσνικοφ και...
βαριοπούλες, λήστεψαν μία αποθήκη τσιγάρων στη Θήβα.

Η συνέχεια πραγματικά συνταρακτική. Κάποιοι περαστικοί συγκρατούν τον αριθμό του αυτοκινήτου με το οποίο διαφεύγουν οι κακοποιοί με τα καλάσνικοφ και ειδοποιούν την αστυνομία.

Κάπου εκεί ξεκινά η δραματική καταδίωξη, αφού μετά από λίγη ώρα οι αστυνομικοί εντοπίζουν το όχημα, με τις πληροφορίες να λένε πως οι κακοποιοί πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ελικόπτερα και δυνάμεις της ΕΚΑΜ
Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης και στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τοις δυνάμεις της αστυνομίας, οι ληστές εγκατέλειψαν το όχημα με το οποίο είχαν αρχικά διαφύγει και σε κάποιον παράδρομο της εθνικής οδού, δεν διστάζουν να σταματήσουν ακόμα και έναν διερχόμενο οδηγό και να του πάρουν το αυτοίνητο!

Στη συνέχεια, μάλιστα, οι δράστες εγκατέλειψαν και το δεύτερο αυτοκίνητο που πήραν από τον διερχόμενο οδηγό, κάπου στο Σχηματάρι και οι αρχές εικάζουν πως αυτή την ώρα διαφεύγουν είτε έχοντας κλέψει ένα ακόμη όχημα, είτε πεζοί, ενώ δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο να έχουν κρυφτεί σε κάποιο σημείο κοντά στην εθνική οδό.

Αυτή τη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. έχει επιστρατεύσει ακόμη και ελικόπτερο, ούτως ώστε να καταφέρει να εντοπίσει τους αδίστακτους κακοποιούς.

Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε πως δεν αποκλείεται να κληθούν να συνεισφέρουν και οι άνδρες της ΕΚΑΜ, αν κριθεί απαραίτητο.

Σχόλια