Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στο Ζευγολατιό - Διασωληνωμένα δύο ανήλικα παιδιά

Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στο Ζευγολατιό - Διασωληνωμένα δύο ανήλικα παιδιά - Με σοβαρά εγκαύματα δύο ενήλικες - Φωτό και βίντεοΣύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, το εργοστάσιο ήταν ακριβώς δίπλα από την σπίτι του ιδιοκτήτη, ενώ τα παιδιά του βρίσκονταν μέσα στο οικόπεδο έκτασης...
15 στρεμμάτων, στο οποίο υπάρχουν αποθήκες.

Το χρονικό της σφοδρής έκρηξης
Σε μία από τις αποθήκες έκτασης 70 τ.μ., σημειώθηκε ισχυρότατη έκρηξη, για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες και από το οστικό κύμα και την φωτιά που δημιουργήθηκαν, τραυματίστηκαν σοβαρά τα δύο αδέρφια, συνιδιοκτήτες της νόμιμης επιχείρησης βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, αλλά και τα δύο ανήλικα παιδιά του ενός από τους δύο.

 Ένα μεγάλο μέρος του σπιτιού, που ήταν μεσοτειχία με το εργοστάσιο, κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε κι ο απολογισμός της ισχυρότατης έκρηξης ήταν να τραυματιστούν τα δύο ανήλικα παιδιά ένα κορίτσι 8 κι ένα αγόρι 13 χρόνων αντίστοιχα, αλλά και ο πατέρας τους, 40 ετών κι ο 38χρονος αδερφός του.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο Κορίνθου και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων, όπου βρίσκονται διασωληνωμένα και σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Οι ενήλικες βρίσκονται ακόμη στην Κόρινθο κι αναμένεται να μεταφερθούν επίσης στην Αθήνα, ο ένας στο Θριάσιο κι ο δεύτερος στο ΚΑΤ.Στο "πόδι" βρίσκοναι οι άνδρες της πυροσβεστικής αλλά και οι γιατροί της περιοχής.

Σχόλια