Ηλικιωμένος υπό την επήρρεια μέθης έπεσε με το αυτοκίνητό του σε πυλωτή(φώτο)

Ηλικιωμένος εισέβαλε με το αυτοκίνητό του σε πυλωτή πολυκατοικίαςΤροχαίο ατύχημα σε πυλωτή πολυκατοικίας χωρίς να υπάρξουν θύματα έγινε χθες στον Άγιο Νικόλαο, στην Κρήτη. Σύμφωνα με το anatolh.com, το αυτοκίνητο...
που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος κινούνταν κανονικά σε κατηφορικό δρόμο, ωστόσο στο τέλος του δρόμου δεν έστριψε, με αποτέλεσμα να μπει στην πυλωτή και να πέσει πάνω σε άλλο όχημα, που ήταν παρκαρισμένο εκεί.

Από τη σύγκρουση, το σταθμευμένο αυτοκίνητο μετακινήθηκε, έσπασε τον τοίχο του ισόγειου διαμερίσματος και λίγο έλειψε να μπει στο σαλόνι.

Αστυνομικοί από το παρακείμενο τμήμα, έσπευσαν στο σημείο και υπέβαλαν τον ηλικιωμένο σε αλκοτέστ, το οποίο βγήκε θετικό. O οδηγός, τραυματίστηκε ελαφριά στα χέρια και διακομίστηκε για προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

«Το έχουμε πει δεκάδες φορές ότι θα σκοτωθεί κόσμος σε αυτό το δρόμο, δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι δρόμοι ανοικτοί μέσα σε κατοικημένες περιοχές. Αν ήταν μέσα στο σπίτι τα μέλη της οικογένειας τι θα γίνονταν;», ήταν μερικές από τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής.

Σχόλια