Στους νεκρούς του Μπόινγκ και ο εκπρόσωπος Τύπου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

Στους νεκρούς του Μπόινγκ και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΟΥΟ κατάλογος με τους 298 νεκρούς της πτήση των μαλαισιανών αερογραμμών περιλαμβάνει και έναν αξιωματούχο του ΟΗΕ: ο Γκλεν Τόμας, εκπρόσωπος...
Τύπου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο οποίος επρόκειτο να μετάσχει στο διεθνές συνέδριο για το AIDS στη Μελβούρνη, περιλαμβάνεται στα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας.

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο ΟΗΕ έχασε έναν από τους συνεργάτες του στη συντριβή του αεροσκάφους της Malaysia Airlines. O Γκλεν Τόμας μετέβαινε στο συνέδριο για το AIDS στην Αυστραλία», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου του ΟΗΕ στη Γενεύη ο επικεφαλής της υπηρεσίας Επικοινωνίας του ΠΟΥ Γκρέγκορι Χάρτι.

«Ο Γκλεν Τόμας εργαζόταν παλιά στο ΒBC και είχε αφιερωθεί στα θέματα δημόσιας υγείας», τόνισε ο Χάρτι έχοντας δίπλα του συναδέλφους του εκπροσώπους του ΟΗΕ, ορισμένοι μάλιστα δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Ο Χάρτι πρόσθεσε ότι δεν υπήρχε άλλο μέλος του προσωπικού του ΟΗΕ στα θύματα της συντριβής. Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στη μνήμη του Γκλεν Τόμας, ο οποίος έχαιρε μεγάλης εκτίμησης στους συναδέλφους του και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους στον ΟΗΕ.

Σχόλια