«Άθλος» ζωής για τα παιδιά με καρκίνο...

Άθλος ζωής για τα παιδιά με καρκίνοΜε κάθε μέσο, από τα πόδια τους και τα ποδήλατα τους μέχρι μια ειδικά σχεδιασμένη  σχεδία που επιστράτευσαν για το φιλόδοξο εγχείρημα τους, τρεις εθελοντές...
που το λέει η κάρδια τους θα διασχίσουν την Ελλάδα για να υποστηρίξουν τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειες τους, του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Πρόκειται για τον Θανάση Τσάκλα, την Ελένη Λυγερού και τον Απόστολο Τσάκλα, την «dream team» των εθελοντών που θα ξεκινήσουν από το βορειότερο σημείο της χώρας μας, το Ορμένιο, με στόχο μέσα σε 10 ήμερες να διασχίσουν 1.000 μίλια και να τερματίσουν στο νοτιότερο σημείο της πατρίδας μας, τη Γαύδο.

Το πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα αθλητικό και φιλανθρωπικό εγχείρημα, που φέρει την ταιριαστή ονομασία «Άθλος», των 1.609 χιλιομέτρων ξεκινά αύριο Κυριακή 10 Αυγούστου στις 00:01 τα ξημερώματα και περιλαμβάνει ποδηλασία για 1.520 χιλιόμετρα, ανάβαση στον Όλυμπο, τρέξιμο από τον Μαραθώνα στην Αθήνα και ολοκληρώνεται με τον διάπλου από την Πελοπόννησο ως την Κρήτη, θα πραγματοποιηθεί με ειδική ποδηλατοκίνητη σχεδία.

Σχόλια