Συνελήφθη με ναρκωτικά ο γιος του Τζάκι Τσαν!

Συνελήφθη στο Πεκίνο ο γιος του διάσημου ηθοπιού Τζάκι Τσαν στο πλαίσιο μιας από τις ευρύτερες επιχειρήσεις κατά των ναρκωτικών που έχουν...
πραγματοποιηθεί στη Λαϊκή Κίνα τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία της κινεζικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε ότι ο 32χρονος Τζέισι Τσαν - που όπως και ο πατέρας του κατάγεται από το Χονγκ Κονγκ - συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, μαζί με τον άλλο σταρ του ασιατικού σινεμά τον 23χρονο Κάι Κο από την Ταϊβάν.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι σε αιματολογικό έλεγχο που έγινε στους δύο ηθοποιούς, βρέθηκε ότι είχαν κάνει χρήση μαριχουάνας κάτι που οι ίδιοι παραδέχτηκαν. Στο σπίτι του γιου του Τζέισι Τσαν βρέθηκαν 100 γραμμάρια μαριχουάνας. Οι συλλήψεις των δύο ηθοποιών ακολουθούν μια σειρά άλλων συλλήψεων διασημοτήτων τις τελευταίες εβδομάδες στην Κίνα - όλες σχετιζόμενες με χρήση ή κατοχή ναρκωτικών.

Αντιμετωπίζοντας κατηγορία για διαφήμιση και παρακίνηση στη χρήση ναρκωτικών - αντί της απλής χρήσης και κατοχής - ο Τζέισι Τσαν απειλείται με ποινή φυλάκισης έως και τριών ετών. Η σύλληψή του μεταξύ άλλων δημιουργεί και ένα ιδιαίτερο πρόβλημα στον διάσημο πατέρα του, ο οποίος από το 2009 έχει ανακηρυχθεί Πρέσβης της Κίνας στον αγώνα κατά των ναρκωτικών.

Σχόλια