Κέρδισε δύο φορές σε τρεις μήνες από ένα εκατομμύριο δολάρια στο λαχείο!

Κέρδισε δύο φορές σε τρεις μήνες από ένα εκατομμύριο δολάρια στο λαχείο!Μπορεί η τύχη να σου «χαμογελάσει» δύο φορές; Μπορεί. Και ο Ρόμπερτ Χάμιλτον είναι η ζωντανή απόδειξη.Ο αμερικανός από την Ινδιανάπολη των...
ΗΠΑ κέρδισε δύο φορές, μέσα σε τρεις μήνες, στο λαχείο, και έγινε κατά δύο εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερος!

Η αρχή έγινε τον περασμένο Απρίλιο, όταν ο Ρόμπερτ Χάμιλτον αγόρασε ένα λαχείο - ξυστό από ένα παντοπωλείο της πόλης Τζέισονβιλ. Με το ένα εκατομμύριο δολάρια που κέρδισε τακτοποίησε κάποιες οικονομικές του υποχρεώσεις, αγόρασε ένα σπίτι, έκανε δώρο ένα καινούριο φορτηγάκι στον πατέρα του, πήγε διακοπές με τη σύζυγό του Ντόνα και επένδυσε το υπόλοιπο ποσό στην επιχείρησή του.

Ακολουθώντας το ρητό ο επιμένων νικά, ο Ρόμπερτ συνέχισε να αγοράζει λαχεία, καταφέρνοντας την Τετάρτη να κερδίσει ακόμα ένα εκατομμύριο δολάρια, για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες.

«Ήταν το κερασάκι στην τούρτα» δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Χάμιλτον, ο οποίος δεν έχει σκεφτεί πώς θα αξιοποιήσει το ποσό που κέρδισε.

Σίγουρα πάντως θα πάρει μία μηχανή, καθώς η σύζυγός του Ντόνα, μετά την πρώτη του επιτυχία, του είχε πει ότι θα του επιτρέψει να αγοράσει ένα δίκυκλο, μόνο αν ξανακερδίσει…Όπως δήλωσε ο Ρόμπερτ, θα συνεχίσει να εργάζεται κανονικά, αλλά και να αγοράζει λαχεία, βλέποντας ότι τελευταία έχει «τύχη βουνό».

Σχόλια