Πέθανε ο «Deleano» από το «Αγρότης μόνος ψάχνει»

Πέθανε ο «Deleano» από το «Αγρότης μόνος ψάχνει»Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ξανθός Λαμιώτης με καταγωγή από τη Μαντασιά Δομοκού, Κωνσταντίνος Κουβέλης ή Deleano Altafini, όπως είχε τη σελίδα...
του στο facebook.

Πέθανε χθες Παρασκευή σε ηλικία 50 ετών, στη Λαμία όπου διέμενε τον τελευταίο χρόνο, ύστερα από κάποια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Από νεαρή ηλικία ήταν πολύ γνωστός στη Λαμία, αφού είχε δουλέψει σε διάφορα κεντρικά καφέ, και είχε ανοίξει και δική του καφετέρια για κάποιο διάστημα στην πόλη. Μετά έφυγε και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά σε νησιά και όταν «κουράστηκε» επέστρεψε στο χωριό του, που υπεραγαπούσε, τη Μαντασιά Δομοκού, όπου έγινε αγρότης.

Έγινε επίσης γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει», ως Κωνσταντίνος από τη Φθιώτιδα. Μάλιστα μέσα από το ριάλιτι γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του όπως έλεγε. Την όμορφη Μασένκα, από την Ολλανδία, η οποία τον ακολούθησε στη Μαντασιά. Εκεί άνοιξαν μια καφετερία - ταβέρνα και τη δούλεψαν μαζί για περίπου τρία χρόνια. Όμως κάποια στιγμή η Μανέσκα έφυγε και αυτό στοίχισε πολύ στον ευαίσθητο «Deleano».

Πριν ένα χρόνο περίπου, θέλοντας να γυρίσει σελίδα στη ζωή του, έδωσε το μαγαζί στη Μαντασιά και ήρθε πάλι στη Λαμία, όπου διέμενε μέχρι και σήμερα.Η κηδεία του θα γίνει στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου στη Μαντασιά Δομοκού.

Σχόλια