Ποιος είναι ο άρχοντας του Real Estate που παζαρεύει το Nammos

Ποιος είναι ο άρχοντας του Real Estate που παζαρεύει το NammosΤο όνομά του ακούστηκε ιδιαίτερα την περασμένη εβδομάδα. Ο Γιάννης Παπαλέκας, άγνωστος ίσως στον πολύ κόσμο, επιβεβαιώνει ότι την Ψαρού...
επισκέπτονται και Έλληνες. Οι οποίοι κάνουν και καλό τζίρο στο μαγαζί και γλεντάνε. Μάλιστα, ο διαγωνισμός για το ποιος θα ανοίξει τις περισσότερες σαμπάνιες στο μαγαζί καλά κρατεί.

Ποιος είναι ο Γιάννης Παπαλέκας όμως;

Πρόκειται για Έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα δραστηριοποιείται στα Βαλκάνια και από κάποιους χαρακτηρίζεται ως ο άρχοντας του Real Estate. Φέρεται μάλιστα να έχει δώσει τα χέρια με τους ιδιοκτήτες του ακινήτου στην Ψαρρού που στεγάζει το διάσημο «Nammos», εξάδελφους Αγγελετάκη, δίνοντας προκαταβολή 500.000 έναντι 10,5 εκατομμυρίων συνολικά, για την εξαγορά του συγκεκριμένου ακινήτου αλλά και του παρακείμενου ξενοδοχείου «Seaside Cottage by Belvedere».

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος παζαρεύει με τους ιδιοκτήτες του «Nammos», Ζαννή Φραντζέσκο, Κωνσταντή Κουσαθανά και Σάμι Ιμπραήμ, την εξαγορά και της επιχείρησης. Σημειωτέον ότι το συμβόλαιο των τριών επιχειρηματιών με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, Κώστα Αγγελετάκη, ολοκληρώνεται το 2022 και δεν αποκλείεται ο νέος ιδιοκτήτης εφόσον επέλθει συμφωνία να αναλάβει ο ίδιος τα ηνία του ξακουστού Beach Restaurant. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός ότι το «Nammos» συγκαταλέγεται ανάμεσα στα δέκα κορυφαία καταστήματα του είδους στον κόσμο.

Ο 45χρονος, Γιάννης Παπαλέκας, έγινε γνωστός από τις νυχτερινές του εξορμήσεις σε κέντρα διασκέδασης του Λουτρακίου. Κατάγεται από το Ζευγολατιό Κορινθίας και χαρακτηρίζεται ως ο «άγνωστος κροίσος» του real estate.

Είναι ιδρυτής και μεγαλομέτοχος της εταιρείας Globalworth Real Estate Investmentw Ltd, μιας εταιρείας που υπήρξε από τις πρώτες, οι οποίες διείδαν ευκαιρίες στην Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια.

Σχόλια