Κάθειρξη 10 ετών από το Εφετείο σε βιαστή 16χρονης στην Κρήτη

Κάθειρξη 10 ετών από το Εφετείο σε βιαστή 16χρονης στην ΚρήτηΣε κάθειρξη 10 ετών καταδικάστηκε σήμερα από το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, ένας 51χρονος, ο οποίος κατηγορείτο για βιασμό μιας ανήλικης η οποία...
πίστευε πως ήταν ο βιολογικός της πατέρας.

Πίσω από το τραγικό αυτό περιστατικό, σύμφωνα με το flashnews.gr, υπάρχει μια απίστευτη αυτή ιστορία, η οποία ξεκίνησε το 2008, όταν η 16χρονη - τότε - κοπέλα , μετά από 10 χρόνια, επισκέφθηκε τον άνθρωπο που πίστευε πως ήταν πατέρας της στην Σητεία.

Στην αρχή η συμπεριφορά του δεν έδειξε κάποια σημάδια των προθέσεών του, έως ότου, ο 51χρονος βίασε την κοπέλα και απειλώντας την πως θα κάνει κακό στην ίδια και την μητέρα της, συνέχισε την αποτρόπαια πράξη του.

Κάποια στιγμή, μετά απο πέντε μήνες, η 16χρονη διαπίστωσε έντρομη πως ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Τότε αποκάλυψε το τρομερό μυστικό σε μια φίλη της, η οποία την έπεισε να απευθυνθεί στις αρχές.

Στο μεταξύ η κοπέλα, απέβαλε το έμβρυο, ενώ σε τεστ DNA αποκαλύφθηκε πως ο βιαστής της, δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας.Στην πρώτη δίκη που έγινε το 2013 είχει κριθεί και πάλι ένοχος και τότε είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 15 ετών, ποινή η οποία σήμερα μειώθηκε σε κάθειρξη 10 ετών

Σχόλια