Θεσ/νίκη: Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε για... ένα τραγούδι

Θεσ/νίκη: Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε για... ένα τραγούδιΤην ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, σε 34χρονο που τον περασμένο Μάρτιο σκότωσε έναν 22χρονο...
στην περιοχή της Ροτόντας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 34χρονος, που -μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή- επέλεγε τη μουσική στην εκδήλωση, αρνήθηκε να ‘παίξει' τραγούδι που του ζήτησε ο άτυχος νέος, με συνέπεια να ακολουθήσει μεταξύ τους διαπληκτισμός.

Το επεισόδιο έληξε εκείνο το βράδυ χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά σχεδόν ένα 24ωρο αργότερα θύτης και θύμα συναντήθηκαν τυχαία στο δρόμο.

Όπως απολογήθηκε ο κατηγορούμενος, ο 22χρονος άρχισε να τον χτυπάει, με συνέπεια ο ίδιος να χρησιμοποιήσει για «λόγους άμυνας» ένα στιλέτο που είχε πάνω του, με το οποίο τελικά κατάφερε δύο θανατηφόρα χτυπήματα στο νεαρό άνδρα.

Ο ίδιος, απολογούμενος, υποστήριξε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών και την ημέρα του φονικού είχε καταναλώσει ναρκωτικά χάπια και αλκοόλ. «Έκανα ό,τι έκανα και θα το πληρώσω. Είμαι απελπισμένος. Δεν ζητάω να πέσω στα ‘μαλακά', αλλά δεν είχα καμία πρόθεση να τον σκοτώσω» είπε. 

Σχόλια